Naiset hälyttivät apua elottomalle kissalle – sitten tapahtui kummia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rochdalen pelastuslaitos on saanut ilmoituksen roska-astiaan hylätystä kissasta Englannissa. Ilmoituksen oli tehnyt kaksi itkuista naista, jotka olivat nähneet työpaikkansa lähettyvillä olevassa roska-astiassa elottoman karvakasan.

Eläinrakkaat naiset eivät kyenneet tutkimaan asiaa tarkemmin, sillä heidän hermonsa eivät kestäneet roska-astiaan katsomista. Naiset kertoivat, että ajatuskin surmatusta ja hylätystä lemmikistä sai heidät järkyttyneiksi.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle naiset odottivat roska-astian edessä. Kun yksi viranomaisista avasi astian kannen, peittivät naiset silmänsä. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Viranomainen nosti roska-astiasta valkoisen ja likaantuneen pehmolelun.

Daily Mail -lehden mukaan paikallinen eläintensuojeluorganisaatio on jakanut tarinan sosiaalisessa mediassa. Viranomaiset kertoivat viestissään, että naiset olivat silminnähden nolostuneita väärästä hälytyksestä. Oli kuitenkin onni, että roska-astiassa oli lopulta vain pehmolelu, eikä oikea kissa.