Söisitkö nämä donitsit? Liian kauniita herkutteluun

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa saa nopeasti itselleen nälän aikaiseksi kun käyttää hieman aikaa upeiden leipurien ja kokkien ruokakuvia selaamalla. Nyt australialainen donitsikahvila vietti syntymäpäiviä ja kutsui ammattileipureita liiketiloihinsa koristelemaan donitseja juhlapäivän kunniaksi.

Tempauksen ansiosta sosiaalinen media on nyt pullollaan herkullisia donitsiluomuksi. Brisbanessa sijaitseva Doughnut Time -niminen kahvila juhli yksivuotissyntymäpäiviään, minkä vuoksi se kutsui 20 ammattileipuria tekemään erilaisia herkkuja heidän donitseistaan.

Leipurit koristelivat ja täyttivät donitseja, minkä jälkeen ne kuvattiin. Ammattilaisten tekemät donitsiherkut näyttävät upeilta ja ovat todellista silmänruokaa.

Donitsikuvat saavat veden kielelle ja leipureiden tekemät luomukset näyttämään jopa niin kauniilta, että ne ovat melkein liian näyttäviä syötäviksi. Leipureista osa on koristellut donitsit ja osa muuttanut ne näyttämään pieniltä täytekakuilta. Donitsikuvia ei kannata välttämättä selailla läpi herkkulakon aikana, koska sortumisen vaara on suuri.

Ok here's the last one! Happy birthday @doughnut_time. Thank you for letting me be a part of this fun project. Have loved seeing all the awesome creations by such talented people. Thank you @sweatybettypr Here's my Doughnut crackle sundae It started with 'The OG' cut in half then dipped in melted dark chocolate and then dipped in 100 & 1000's. Then sandwiched in between is a ring of vanilla bean ice cream and a chocolate crackle disc. Topped with whipped cream, 100 & 1000's, almond flakes, dark chocolate fudge sauce and a chocolate crackle shard. That's it! Hope you all enjoyed this little journey. #DTproject ??? #doughnuttime #birthday #doughnut #theOG #icecream #sundae #chocolate #sprinkles #chocolatecrackle #sweetmamacakes

Kuva, jonka Sweet Mama Cakes (@sweetmamacakes) julkaisi

@dessertsbyjoey fantastic creation for the #DTProject @doughnut_time | Follow the hashtag to see more X

Kuva, jonka Roxy Jacenko (@sweatybettypr) julkaisi

Love @quincy.lane's amazing creation for the #DTProject in celebration of @doughnut_time's 1st Birthday X

Kuva, jonka Roxy Jacenko (@sweatybettypr) julkaisi