Gigi Hadid paljastavassa videohaastattelussa – näitä et hänestä tiennyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias malli Gigi Hadid on noussut nopeasti yhdeksi muotimaailman halutuimmista huippumalleista. British Vogue on julkaissut YouTube-kanavallaan haastattelun, jossa he haastattelivat Hadidia kymmenen kinkkisen kysymyksen avulla.

Hadid istuu haastattelussa rennosti ja on upea ilmestys huolettomassa tyylissään ja pitkissä hulmuavissa kiharoissaan. Hadid yrittää matkia toimittajille brittiläistä aksenttia ja kertoo muun muassa mitä hän tekisi jos hänen entinen poikaystävänsä istuisi hänen vierellään pitkän lentomatkan ajan.

Hadid kertoo haastattelussa suhteestaan pikkusiskoon Bellaan, joka on alkanut saamaan myös jalansijaa mallimaailmassa. Isosisko kertoo suojelevansa Bellaa ja on muun muassa hätyyttänyt valokuvaajat uhkailuillaan pois yhden muotinäytöksen takahuoneesta, jonne valokuvaajat olivat tulleet ottamaan kuvia vaatteitaan vaihtavasta Bellasta.