Transformers-tähti 24 tuntia hississä – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Shia LaBeouf teki yhtenä taideprojektinaan aiemmin puhelinkeskuksen, jossa hän vastaisi tuntemattomien ihmisten soittoihin. Nyt uusimmassa taideprojektissaan LaBeouf ajeli hissillä edestakaisin yhden vuorokauden ajan.

Shia LaBeouf toteutti hissiprojektinsa yhdessä englantilaisen Luke Turnerin ja helsinkiläisen Nastja Säde Rönkön kanssa. 29-vuotias Shia LaBeouf keskusteli hissiin tulleiden tuntemattomien henkilöiden ja taiteilijakollegoidensa kanssa yhteensä 24 tuntia.

Taiteilijakolmikko ajeli Gloucester Greenissä sijaitsevassa kieliä opettavassa EC Oxford -koulussa hissillä ylös ja alas. He käynnistivät taideprojektinsa 19. helmikuuta yhdeksältä aamulla ja lopettivat 20. helmikuuta yhdeksältä aamulla. Hissiä ja heidän käymiään keskusteluita pystyi seuraamaan livelähetyksen kautta koko sen ajan, kun he olivat hississä.