Maailman kaunein kissa? Coby-lemmikki ihastuttaa verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hurmaavasta lemmikkikissasta on tullut muutamassa kuukaudessa nettijulkkis. Brittiläinen lyhytkarva Coby on ihastuttanut ihmisiä suurilla sinisillä silmillään, jotka säihkyvät kuin jalokivet. Monet ovat pitäneet valkoturkkisen lemmikin katsetta hypnoottisena kauniina.

Daily Mail -lehden mukaan Coby-kissa ilmestyi Instagramiin vuoden 2015 heinäkuussa. Muutamassa kuukaudessa lemmikkiä alkoi seurata yli 280.000 seuraajaa ja luku on edelleen huimassa kasvussa.

Cobyn ihailijat ovat vakuuttuneita siitä, että se on yksi maailman kauneimmista kissoista, ellei kaunein. Kissasta otetut kuvat ovat ihastuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa. Sinisilmäisen nettijulkkiksen omistajien henkilöllisyys on mysteeri, eikä Cobyn asuinpaikasta ole tietoa. Kuvien perusteella leikkisä lemmikki elää onnellista kissanelämää.

Less talking, more tuna.

Kuva, jonka Coby The Cat (@cobythecat) julkaisi

Gobble gobble? #whitemeat #happythankgiving

Kuva, jonka Coby The Cat (@cobythecat) julkaisi

Pondering life and my next meal.

Kuva, jonka Coby The Cat (@cobythecat) julkaisi

Cuddles for Coby? ?

Kuva, jonka Coby The Cat (@cobythecat) julkaisi