Elastinen uutuudestaan: ”Vaikea siinä on ryhtyä egoilemaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin sooloartisteihin jo pitkään lukeutunut Elastinen nähdään alkavana keväänä televisiossa uuden Elastinen feat. -realitysarjan päätähtenä. 11. maaliskuuta alkavassa ohjelmassa suomiräppäri tekee kymmenen eri artistin kanssa uuden albuminsa, jonka syntyprosessia ohjelmassa seurataan.

Stara tapasi Elastisen Iskelmä Gaalassa, jossa hän kertoi hieman tarkemmin tulevasta ohjelmastaan. Voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan 360° asteen versiona tästä linkistä.

– Me ollaan tehty aika lailla uusiksi sellainen perinteinen laulunteko-konsepti, mitä nyt on ollut esimerkiksi Hotelli Sointu ja Zarkuksen Jokainen ihminen on laulun arvoinen. Me vietiin artistit pois mukavuusalueelta. Kappaleita on nauhoitettu saunalautalla, liikkuvassa linja-autossa, liikkuvassa raitiovaunussa ja käytännössä maalla, merellä ja ilmassa, Elastinen kertoi Staralle.

– Se kuuluu myös levyllä, että on aika erilaisia tunnelmia missä ollaan oltu. Artistien välinen yhteys on ohjelman tärkein pointti. Se mitä tapahtuu, kun kaksi luovaa tyyppiä alkaa lyömään päitään yhteen, ja tehdään ja synnytetään jotain uutta.

Elastinen paljasti tunteneensa ennen ohjelman tekemistä kymmenestä vieraastaan kunnolla vain neljä. Loput kuusi olivat uusia tuttavuuksia.

– Esimerkiksi Hectorin kanssa me aloitettiin käytännössä ihan puhtaalta pöydältä. Se oli kyllä uskomaton kokemus. Artistien välillä vallitsee suuri kunnioitus toisiaan kohtaan. Sen aina molemmat tuntee välittömästi, kun tilanteeseen tullaan. Vaikea siinä on ryhtyä egoilemaan. Tietenkin haastetaan molemmat toisiamme.

StaraTV 360°: Elastinen haastattelussa

StaraTV 360°: Elastinen haastattelussa Iskelmä Gaalassa Tampereella.

Julkaissut Viihdelehti Stara 13. helmikuuta 2016