Alastomana salakuvattu TV-kaunotar vaatii 75 000 000 dollarin korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen ESPN-urheilukanavan suosittu ankkuri Erin Andrews joutui vuonna 2008 törkeän salakuvauksen kohteeksi. Tunkeilija oli porannut hotellihuoneen seinään reiän, josta hän kuvasi televisiotähden alastomana. Myöhemmin mies julkaisi nakuvideon verkossa ja jäi kiinni.

Salakuvaaja tuomittiin 30 kuukaudeksi vankeuteen. Nyt Erin Andrews on haastanut Marriott International -hotelliketjun oikeuteen, koska on kärsinyt henkisesti salakuvauksesta. Hän vaatii yhtiöltä peräti 75 miljoonan dollarin korvauksia.

Televisiotähden mukaan hotelli on vastuussa tapahtuneesta, koska sen työntekijät olivat paljastaneet tunkeilijalle missä huoneessa televisiokaunotar asui. Video päätyi aikanaan myös internetiin, ja siitä on Andrewsin mukaan koitunut hänelle merkittävää vahinkoa.