Tässä hän on! Saint Westin ensimmäinen kuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanye West villitsi aiemmin fanejaan julkaisemalla kuvan, jossa North West ruokki tuttipullolla pientä poikavauvaa. Kaikki luulivat kuvan olevan ensimmäinen kuva Saint-vauvasta, mutta kuvan vauva olikin Northin serkkupoika. Nyt Kim on kuitenkin viimein julkaissut ensimmäisen kuvan Saintista.

Kim Kardashian on viimein julkaissut ensimmäisen valokuvan pienestä Saint-pojasta, joka nukkuu kuvassa valkoinen potkupuku yllään. 35-vuotias Kim on odottanut täydellistä hetkeä julkaista kuvan Saintista ja päätti viimein antaa ihmisten nähdä vauvan kasvot Kimin edesmenneen isän Robert Kardashianin syntymäpäivän kunniaksi.

Kim on kirjoittanut verkkosivuillaan kuvasta: ”Tänään on edesmenneen isäni syntymäpäivä. Tiedän, että hän ei olisi halunnut mitään muuta niin paljon kuin päästä joskus näkemään omat lapsenlapsensa. Sen vuoksi halusin jakaa kanssanne tämän kuvan Saintista”.