Tässä hän on! Saint Westin ensimmäinen kuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanye West villitsi aiemmin fanejaan julkaisemalla kuvan, jossa North West ruokki tuttipullolla pientä poikavauvaa. Kaikki luulivat kuvan olevan ensimmäinen kuva Saint-vauvasta, mutta kuvan vauva olikin Northin serkkupoika. Nyt Kim on kuitenkin viimein julkaissut ensimmäisen kuvan Saintista.

Kim Kardashian on viimein julkaissut ensimmäisen valokuvan pienestä Saint-pojasta, joka nukkuu kuvassa valkoinen potkupuku yllään. 35-vuotias Kim on odottanut täydellistä hetkeä julkaista kuvan Saintista ja päätti viimein antaa ihmisten nähdä vauvan kasvot Kimin edesmenneen isän Robert Kardashianin syntymäpäivän kunniaksi.

Kim on kirjoittanut verkkosivuillaan kuvasta: ”Tänään on edesmenneen isäni syntymäpäivä. Tiedän, että hän ei olisi halunnut mitään muuta niin paljon kuin päästä joskus näkemään omat lapsenlapsensa. Sen vuoksi halusin jakaa kanssanne tämän kuvan Saintista”.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat