Ilfenesh Hadera Baywatch-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun huippusuositussa Baywatch-sarjassa seurattiin kalifornialaisten hengenpelastajien seikkailuja. Pamela Andersonin ja David Hasselhoffin tähdittämän sarjan pohjalta ollaan nyt työstmässä elokuvaa, jonka pääroolissa nähdään Dwayne ”The Rock” Johnson.

Eilen Baywatchin kuvaukset olivat jo täydessä käynnissä Floridan Deerfield Beachilla. Paparazzit ikuistivat miten Stefin roolia näyttelevä Ilfenesh Hadera kirmasi niukassa asussa rannalla yhdessä The Rockin kanssa.

Taannoin Dwayne Johnson paljasti, että Alexandra Daddario esittää elokuvassa Summer Quinnia, jota esitti alunperin Nicole Eggert. Elokuvassa nähdään myös High School Musical ja Neighbors -elokuvista tunnettu Zac Efron.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash