The Cardigans ja Weeping Willows ensi kesänä Vaasaan

Festarit · Stara.fi

Wasa Open Air julkisti tänään tulevan kesän ensimmäiset artistikiinnitykset. 13. elokuuta Vaasassa Kaarlen kentällä järjestettävässä tapahtumassa nähdään eniten esiintyjätoiveissa ruotsalaiset The Cardigans ja Weeping Willows.

Kesän 2015 ainoan Suomen keikkansa Provinssissa heittänyt Cardigans vastaanotti tauon jälkeisellä keikallaan huikean vastaanoton yleisöltä ja medialta. Laulaja Nina Perssonin johdolla lumoava bändi on viime vuosina keikkailut harvakseltaan.

Weeping Willows on uusimman The Time Has Come -albuminsa myötä palannut aktiiviseksi myös keikkarintamalla. Vaasassa tullaan kuulemaan uusimman materiaalin lisäksi myös kaikki tutut WW-hitit.

Kesällä 2015 Wasa Open Air keräsi Kaarlen kentälle 10.500 kävijän yleisön. Parhaaseen kesäaikaan ajoittuvassa tapahtumassa tullaan näkemään useita muutoksia viime kesään nähden. Alueen palveluita on lisätty ja monipuolistettu. Lisäksi loppuunmyyty VIP-alue tulee kokemaan täyden muutoksen, joka mahdollistaa myös VIP-kapasiteetin kasvattamista.