Miehen hallusta löytyi 26 kiloa kannabista: ”Omaan käyttöön”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisi on pidättänyt 33-vuotiaan Scot Rileyn ja hänen veljensä Kevinin kannabiksen hallussapidosta Liverpoolissa, Englannissa. Viranomaiset löysivät Kevinin asunnosta yhteensä 26 kiloa kannabista ja löydön on arvioitu olevan 335.000 euron arvoinen.

Metro-lehden mukaan miehiä on syytetty kannabiksen hallussapidon lisäksi sen myynnistä. Scot on kiistänyt syyllisyytensä myyntiaikeisiin ja väittänyt poliiseille, että kannabiskätkö oli hänen henkilökohtaista käyttöään varten.

Kevin on myöntänyt syyllisyytensä ja hän kertoi viranomaisille, että hänen veljensä Scot maksoi hänelle korvausta siitä, että hän voisi säilyttää kannabista hänen asunnossaan. Miesten ystävä Lee Dickinson todettiin myös osalliseksi huumerikokseen.

Scotin selitys ei ole mennyt läpi oikeudessa. Kevin tuomittiin 20 kuukaudeksi vankilaan, kun taas Lee sai 16 kuukauden tuomion ja Scot 24 kuukauden tuomion.