Facebookin reaktiot myös kännykkään – näin se onnistuu!

Digi · Stara.fi

Kerroimme eilen, että Facebook laajensi viimein tykkää-nappinsa toimintoja merkittävästi, kun mukaan otettiin joukko muitakin tunteita. Nyt käyttäjät voivat reagoida päivityksiin, kuviin ja linkkeihin monin eri tavoin tykkäämisen lisäksi. Ominaisuus toimii myös matkapuhelimissa.

Moni Staran lukija ilmoitti eilen, että heidän matkapuhelimessaan uusi ominaisuus ei vielä toimi. Pian selvisi, että näitä ohjelmistoja ei ollut päivitetty Facebookin tuoreimpaan versioon, joka julkaistiin 22. helmikuuta. Osa uusistakin versioista ei tarjonnut uusia ominaisuuksia ennen kuin sovellus sammutettiin kokonaan ja käynnistettiin uudelleen.

Jos Facebookin uudet reaktiot eivät siis toimi vielä sinulla, niin kannattaa ensin sammuttaa sovellus ja sen jälkeen tarkistaa tilanne uudelleen. Jos vielä silloinkaan ominaisuudet eivät toimi, kannattaa sovelluksesta ladata uusin versio. Tykkää-napin muut reaktiot saa näkyviin samalla tavalla kuin tietokoneella, eli pitämällä tykkää-nappia hetki pohjassa.