Pariskunta käytti kurkkua seksileluna – traaginen seuraus!

Ohhoh! · Annika Kela

Saksalaisen myyntimiehen ja hänen rakastajattarensa lemmenleikit ovat päättyneet painajaismaisella tavalla Mannheimissa. Rakastajatar nimittäin tukehtui miehen huomaamatta suussaan olleeseen kurkkuun.

Kun mies huomasi rakastajattaren olevan tajuttomana, oli jo liian myöhäistä pelastaa hänen henkensä. 46-vuotias saksalaismies on saanut syytteen kuolemantuottamuksesta ja tapausta koskevan oikeudenkäynnin on määrä alkaa lähiaikoina. Daily Mail -lehden mukaan mies sai syytteen, sillä hän myönsi laittaneensa kurkun rakastajattarensa suuhun kesken lemmenleikkien.

Mies paljasti, että pariskunnalla oli tapana käyttää myös muita vihanneksia seksileikeissään. Mies kertoi, että seksin harrastamisen jälkeen mies meni ulos polttamaan savukkeen ja sitten hän ruokki koiransa. Vasta sitten hän huomasi rakastajattarensa olevan eloton. Viranomaisten mukaan mies saattaa saada teostaan jopa viiden vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen.