Turisti ulosti pusikkoon – aiheutti maastopalon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uudessa-Seelannissa lomaillut ranskalaisturisti on vahingossa sytyttänyt maastopalon suositussa retkeilykohteessa Lake Pukakissa. Tilanne sai alkunsa siitä, kun luonto kutsui miestä kesken vaelluksen.

Koska reitin varrella ei ollut vessoja, meni mies tekemään tarpeensa pusikkoon. Sen jälkeen hän yritti hankkiutua todisteista eroon sytyttämällä ulostekasan tuleen vessapaperin avulla. Tulipalo lähti leviämään kuivassa ruohikossa ja pian koko niitty roihahti tuleen.

Onneksi pelastuslaitos saapui paikelle nopeasti ja tulipalo saatiin sammuttimien avulla hallintaan. Stuff NZ -sivuston mukaan turisti tulee saamaan sakot aiheuttamastaan tuhosta ja vaarasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat