Huawei ja Leica yhteistyöhön: ”Älypuhelinkuvaus uudelle tasolle”

Digi · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawei ja kameravalmistaja Leica Camera ovat julkistaneet pitkäaikaisen teknologiakumppanuuden älypuhelinten kuvausominaisuuksien kehittämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on hyödyntää erikoisosaamistaan viedäkseen älypuhelinkuvauksen uudelle tasolle.

– Kumppanuuden myötä tarjoamme laajalle asiakaskunnallemme kahden johtavan brändin yhteistyön tuloksena jotakin uutta kuvauksen saralla. Leica on oman toimialansa legenda, emmekä usko että mikään muu valmistaja on uudistanut alaa samassa mittakaavassa kuin he, sanoo Huawei Consumer BG:n toimitusjohtaja Richard Yu.

– Huawein ja Leica Cameran yhteistyö on osoitus kahden nopeasti kasvavan ja maailmanlaajuisesti aktiivisen brändin intohimosta haastaa teknologian tarjoamat mahdollisuudet. Yhteistyö Huawein kanssa tarjoaa Leica Cameralle erittäin hyvän mahdollisuuden viedä sen optinen osaaminen uuteen tuotesegmenttiin, sanoo Leica Camera AG:n toimitusjohtaja Oliver Kaltner.