10 kylpyhuoneen ällötystä – miehet muistakaa nämä!

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poikamiesten äidit aina muistuttavat jälkikasvuaan siivoamaan myös kylpyhuoneen ja vessan ennen treffikumppanin saapumista kylään. Neuvo saattaa olla kullan kallis siinä vaiheessa, kun seuralainen piipahtaa pikkulassa. Sotkuinen kylpyhuone voi jopa katkaista orastavan suhteen.

Kylpyhuoneisiin luksustuotteita myyvä Hugo Oliver -yhtiö on nyt listannut kymmenen asiaa, jotka saattavat vaikuttaa uuden ihastuksen mielipiteisiin parisuhteen jatkamisesta. Ne kaikki liittyvät kylpyhuoneeseen. Ensinnäkin vessassa tulee haista neutraalille, eikä yhdellekään ihmisestä peräisin olevalle eritteelle.

Puhdas kylpyhuone houkuttelee ja antaa siistin vaikutelman. Kannattaa aina varmistaa, että vessassa on vessapaperia, puhdas käsipyyhe ja saippuaa käsienpesua varten. Karvat ja hiukset tulee poistaa lavuaarista, kuten myös lattialla lojuvat likapyykit. Naiset haluavat tehdä tarpeensa lukkojen takana, joten sen toimivuus on hyvä tarkastaa. Hammasharjan tulee näyttää puhtaalta ja uudelta, eikä kondomeja ole soveliasta pitää esillä.