Lady Gagan iholle pysyvä kunnianosoitus David Bowielle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Lady Gaga on esitellyt sosiaalisessa mediassa uusinta tatuointiaan, joka on omistettu tähtösen idolille David Bowielle. Kaunotar on tatuoinut kylkeensä Bowien muotokuvan. Lopputulos on upea taideteos, josta Gaga on erittäin ylpeä.

Tähtönen on omistanut viime aikaisia esiintymisiään Davidille ja hän aikoo muun muassa esiintyä Grammy-gaalassa David Bowien muistoa kunnioittavassa performanssissa. Gaalassa Gaga esittää laulajan tunnettuja hittikappaleita.

Daily Mail -lehden mukaan Gagan tatuoinnissa esiintyvä muotokuva on kopioitu David Bowien Aladdin Sane -albumin kannesta. Lady Gaga paljasti SnapChatissa, että kyseinen kuva ja albumi muutti hänen elämänsä.

Less than 24 hours to go #grammys

Kuva, jonka Lady Gaga (@gagadaily) julkaisi