Shoppailijat innoissaan – ostoskeskuksessa viisikerroksinen liukumäki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Shanghain Pudongissa sijaitsevaan Printemps-ostoskeskukseen on hiljattain ilmestynyt viiden kerroksen korkuinen liukumäki shoppailijoiden iloksi. Testauksessa olevan liukumäen on määrä avautua yleisölle maaliskuussa.

People’s Daily Online -sivuston mukaan liukumäki on herättänyt etenkin leikkimielisten shoppailijoiden huomion. Kauppakeskuksen asiakkaita hauskuuttaa ajatus, että shoppailupäivän voi päättää laskeutumalla ylimmästä kerroksesta alas liukumäkeä pitkin.

Liukumäkeä testanneiden mukaan matka ylimmästä kerroksesta alakertaan kestää noin 16 sekuntia. Liukumäki on kaikille ilmainen ja siitä saa laskea niin lapset kuin aikuisetkin. Ostoskeskuksen mukaan liukumäki ei sovellu herkille, vauhdin huumaa ja korkeita paikkoja pelkääville asiakkaille.