90-vuotias voitti lotossa 43 miljoonaa – lahjoittaa kaiken pois!

Viihdeuutiset · Annika Kela

90-vuotiasta floridalaisvanhus Ruby Sorahia on potkaissut onni. Hän nimittäin voitti hiljattain lotosta 43 miljoonan dollarin pääpotin. Vaikka Ruby ja hänen aviomiehensä ovat iloisia voitostaan, eivät he ole antaneet äkkirikastumisen nousta hattuun.

Ruby kertoi FOX 13 -kanavan toimittajalle, mitä hän aikoi rahoilla tehdä. Vanhus yllätti ihmiset ilmoittamalla, ettei hän aio pitää penniäkään voittorahoistaan itsellään. Ruby aikoo lahjoittaa rahan pois kokonaisuudessaan. Sorah aikoo antaa suurimman osan voitosta perheelleen ja loput hän lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Ruby on perustellut päätöstään sillä, että hän on tyytyväinen elämäänsä, eikä hän halua muuttaa sitä millään tavalla. Ruby muistutti, että hän on jo 90-vuotias niin kuin hänen miehensäkin. Sorahit totesivat, ettei heillä ollut rahoille käyttöä, joten he haluavat ilahduttaa rahoilla ihmisiä, jotka tarvitsevat sitä enemmän kuin he.