19-vuotias Bella Hadid julkaisi herutuskuvan – rintamus pääosassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

19-vuotias huippumalli Bella Hadid on ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa viettelevästi paljastavassa mekossa. New Yorkin Milk Studiosilla otetussa kuvassa esiinttyy Bellan lisäksi kuuluisa hius-stylisti Bryce Scarlett.

Muotikuvauksiin valmistautuva Bella on ollut innoissaan Brycen loihtimasta hiustyylistä. Bellan mallinura on lähtenyt viime vuosina nousukiitoon ja sisarensa Gigin tavoin hän on esiintynyt useissa muotikampanjoissa.

Tähtönen esiintyi hiljattain muun muassa Harper’s Bazaar -lehden kansikuvamallina. Daily Mail -lehden mukaan Bellan menestystarina muotimaailmassa on vasta aluillaan ja odotettavissa on, että kaunottaresta tullaan vielä kuulemaan enemmän tulevaisuudessa.

Oooooh…so excited for this @brycescarlett

Kuva, jonka Bella Hadid (@bellahadid) julkaisi

Love @AlexandreVauthier Couture ✨

Kuva, jonka Bella Hadid (@bellahadid) julkaisi