VIP-kuljettajan uskomaton moka – Kendall Jenner pelastui täpärästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaatemerkki Calvin Kleinin kavään 2016 mainoskampanjassa nähdään jälleen joukko superluokan tähtiä, joiden joukossa on myös Kardashianin julkkisperhen ainoa malliuralla menestynyt kaunotar Kendall Jenner. Viikonloppuna hän joutui läheltä piti -tilanteeseen Italiassa.

Kendall Jenner oli saapumassa Versacen muotinäytöksen jälkeen Milanossa sijaitsevalle hotellilleen, kun VIP-auton kuljettaja pysäytti autonsa hotelli pääovelle. Jotain selittämätöntä kuitenkin tapahtui juuri, kun Kendall oli nousemassa ulos autosta.

Kuljettaja nimittäin lähti samaan aikaan joko peruuttamaan autolla tai auto lähti vahingossa vierimään takaperin. Paparazzin videolla nähdään miten Jenner horjahti ja oli kaatua katuun aivan pyörivien renkaiden viereen. Auton ovet olivat vielä auki ja osuivat kadunvarren tolppiin, joten tilanteessa olisi voinut käydä huonosti.