Tacojen syönnin SM-kilpailut käynnistyvät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on totuttu näkemään erikoisia kilpailuja, mutta vielä ei ole syöty tacoja kilpaa näin isossa puitteissa. Gringo Bandito Taco Challenge -kiertueella etsitään nimittäin Suomen kovinta taco-syömäriä. Kiertue alkaa Lahdesta 23. huhtikuuta.

Kilpailijoilla on kymmenen minuuttia aikaa syödä mahdollisimman monta tacoa. Tacot ovat tyyliltään soft tacoja, joiden täytteenä on jauhelihaa, papuja ja Gringo Bandito -kastiketta. Kiertueen jälkeen finalistit ottavat toisistaan mittaa Tampereen Chilifesteillä 14. elokuuta. Suomenmestari lähtee edustamaan Suomea Gringo Bandito Taco Challenge -kilpailuun Los Angelesiin.

Yhdysvalloissa Gringo Bandito Taco Challenge -kisan on voittanut jo viisi kertaa Takeru Kobayashi, jota pidetään maailman kovimpana kilpasyöjänä. Kobayashi pitää hallussaan monia syömiseen liittyviä maailmanennätyksiä, joten Suomen edustaja joutuu tekemään täyden päivätyön päästäkseen käsiksi tuhansien dollareiden rahapalkintoihin.

Karsintakiertue:

23.4 Lahti, Ravintola Seiväs

28.4. Tampere, Public House Huurre

7.5 Rauma, Ravintola Kallio

13.5 Rovaniemi, Bull Bar & Grill

14.5 Ruka, Rukatonttu

18.6 Helsinki, BBQ Fest Helsinki

23.7. Jalasjärvi, Pub Peltokerroin

30.7. Kuopio, Bowld1ner

6.8 Heinola, Heinolassa Jyrää