Kuvauskopteri rannekellossa – ilmakuvaus uudelle tasolle

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutamassa vuodessa ilmakuvauksen maailma on mullistunut täysin, kun pienikokoiset UAV-kopterit ova muuttuneet alaan erikoistuneiden yritysten tuotantovälineistä kotitalouksien perusleluiksi. Nyt Nixie mullistaa alaa lisää, sillä se on rannekellossa oleva UAV-minikopteri.

Nixie
Nixie

Harva voisi kuvitella kuvauskopteria näin pieneksi ja käteväksi, sillä Nixie kulkee mukana ranteessa ja sen voi halutessaan päästää ilmoille kuvaamaan. Sen jälkeen kamera lentää automaattisesti takaisin omistajansa luokse. Itsenäisesti lentävä kuvauskopteri ikuistaa HD-tason 1080P-videokuvaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat