Mies yritti murhata ruumiin – tuomittiin 8 vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Melbournessa järjestetyssä oikeudenkäynnissä on hiljattain julistettu tuomio miehelle, joka on todettu syylliseksi tappoon ja murhan yritykseen. Erikoisen Daniel James Darringtonin syytteistä teki se, että häntä syytettiin aikeista murhata mies, joka oli jo menehtynyt.

Mies syyllistyi rikokseen vuonna 2014, kun hän joutui tappeluun Rocky Matskassyn kanssa. Miehet riitelivät ladatusta aseesta ja kesken tappelun ase laukesi. Matskassy sai surmansa luodista ja kaatui maahan. Mies oli jo menehtynyt, kun Darrington tarttui aseeseen ja ampui häntä.

Daily Mail -lehden mukaan Daniel pystyi todistamaan, että ensimmäinen laukaus oli vahinko. Oikeus kuitenkin katsoi, että seuraava laukauksen tarkoitus oli tappaa Maskassy, vaikka hän olikin jo menehtynyt. Daniel on tuomittu kahdeksaksi vuodeksi vankilaan rikoksistaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat