Leonardo DiCaprion venäläiselle kaksoisolennolle oma realitysarja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme taannoin venäläisestä poliisista, jonka huomattiin olevan Oscar-voittaja Leonardo DiCaprion kaksoisolento. Miehestä otettu kuva levisi nopeasti verkossa, ja ”Venäjän DiCapriosta” tuli todellinen nettihitti. Venäläispoliisi on sittemmin tunnistettu Roman Burtsev -nimiseksi mieheksi.

Burtsev on nopean julkisuuden myötä saanut jo oman televisiosopimuksen, ja hän tulee tähdittämään tulevaisuudessa Romance With DiCaprio -realitysarjaa.

Complex-sivuston mukaan Leonardo DiCaprion kaksoisolento joutuu suoriutumaan sarjassa erilaisista psykologisista haasteista. Näihin kuuluvat esimerkiksi rahan kerjääminen kaduilla tuntemattomilta ihmisiltä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko haasteisiin kuulumaan myös karussa erämaassa selviytyminen eläinten raadoissa nukkumalla Hollywood-tähden tuoreen The Revenant -elokuvan tapaan.

Римейк #ДиКаприо24 #романсдикаприо

Kuva, jonka Роман Бурцев (@roman_sdicaprio) julkaisi