Pikkuveli pahassa pulassa – sisko ryhtyi heti kuvaamaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sisarusrakkaus on mutkikas asia. Sisarukset ovat toisilleen rakkaimpia, mutta välillä he ovat myös niitä, jotka uskaltavat nauraa kovimpaan ääneen silloin kun toiselle tapahtuu jotakin surkuhupaisaa. Tällä kertaa Alyse Roberts -niminen sisko on osoittanut rakkauttaan pikkuveljeään kohtaan mitä ilmeisimmällä tavalla.

Pikkuveli on saanut jotenkin itsensä jumiin metallisen pöydän sisälle ja on tuskissaan, koska ei ole päästä sieltä pois. Auttamisen sijaan sisko on alkanut tietenkin kuvaamaan hauskaa tilannetta videolle.

Isosisko nauraa videolla katketakseen pikkuveljelle, joka on jäänyt pöydän sisälle jumiin. Hän katselee vahingoniloisena vierestä kun äiti yrittää saada poikaa pöydästä irti. Myöhemmin sisko on kuitenkin julkaissut sekä pöydästä että pojasta kuvan todistaakseen, että kumpikin on täysin kunnossa.