30 000 000 dollaria ylimääräistä? Tässä sinulle unelmakoti Beverly Hillsistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Los Angelesissa sijaitsevassa Beverly Hillsissä sijaitsee monia maailman kalleimpiin lukeutuvia asuntoja, joiden hinnat ylittävät helposti 100 miljoonaa. Niihin verrattuna nyt on tullut markkinoille edullinen vaihtoehto, kun edesmenneen kirjailija Jackie Collinsin asunto on tullut myyntiin.

Hollywoodin elämästä menestyskirjoja kirjoittanut Jackie Collins asui Beverly Hillsissä hulppeassa luksusasunnossa, jonka pyyntihinta on tällä hetkellä 30 miljoonaa dollaria. Noin 3.000 neliön lukaalissa on valtavat oleskelutilat sekä kahdeksan makuuhuonetta, 10 suurta kylpyhuonetta ja viisi pientä kylpyhuonetta. Lisäksi taloon kuuluu suuri uima-allasalue ja oma elokuvateatteri.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash