Yllättävä kyselytulos: 36 miljoonaa amerikkalaista tekee ruokaa alastomana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Jamie Oliver nousi koko maailma tietoisuuteen Alaston kokki -televisiosarjallaan vuosituhannen vaihteessa. Nakuna kokkaileminen ei ole kuitenkaan hänen yksinoikeus, sillä peräti 15 prosenttia amerikkalaisista tunnustaa tehneensä ruokaa ilman rihman kiertämää.

HelloFresh-kotiinkuljetuspalvelu on teettänyt asiakkaillaan kyselyn, jonka mukaan 15 prosenttia yhdysvaltalaisista aikuisista on valmistanut ruokaa ilkialastomana. Tämä tarkoittaa, että noin 36 miljoonaa ihmistä on kokkaillut kelteisillään keittiössään. Toivottavasti nämä henkilöt eivät ole paistaneet pekonia kuumalla pannulla.

Samassa kyselyssä ilmeni, että ruokaa hyvin laittava henkilö on viidesosan mielestä yhtä seksikäs kuin mukavalla vartalolla varustettu. Peräti 29 prosenttia myöntää, että fantastisen ruoan valmistaminen saattaa antaa yhtä paljon tai jopa enemmän tyydytystä kuin seksi.