Kutomistrendi leviää: Muhkeat peitot villitsevät ihmisiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ukrainassa asuva Anna Marinenko on alkanut tekemään vuonna 2014 merinovillasta Ohhio-nimisiä huopia ja huiveja, joista ihmiset ovat menneet sekaisin. Marinenko myy verkkokaupassa käsin tekemiään tuotteita, joista suurin peitto maksaa jopa 900 dollaria.

Marinenko kutoo paksusta merinovillakerästä erikokoisia peittoja ja huiveja, joita hän myy Etsy-verkkokaupan avulla eteenpäin. Tuotteet ovat melko arvokkaita kalliiden materiaalien vuoksi. Naisen tekemät huivit maksavat Tech Insider -sivuston mukaan noin 150 dollaria ja peitot 400 – 900 dollaria.

Merinovilla on niin paksua, että Marinenko kutoo kaikki tuotteet itse käsin. Peiton kutomiseen naisella menee aikaa muutama tunti, mutta kaulahuivi syntyy jo 30 minuutissa. Naisen tekemät tuotteet ovat Etsy-verkkokaupassa todella suosittuja eikä ihmekään, koska muhkeat huivit ja peitot näyttävät vastustamattoman pehmoisilta ja lämpimiltä.

A stylish way to keep warm. Thanks @see_jane for this pic. #design #blanket #decor

Kuva, jonka Anna Mo. (@anna.mo.ohhio) julkaisi

Wanna have really sweet dreams? Sleep wrapped in an Ohhio blanket ? #blanket #cozy #sweet

Kuva, jonka Anna Mo. (@anna.mo.ohhio) julkaisi