Joanna Krupa alastomana lampaiden puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin ja realitytähti Joanna Krupa on eläinten oikeuksien puolestapuhuja. Krupa on ollut mallina eläinoikeusjärjestö PETA:n useissa eri kampanjoissa, joissa hänet on nähty poseraamassa myös pelkässä vartalomaalissa. Nyt Joanna poseeraa alastomana lampaiden puolesta.

Seksikkäin sisko -lempinimen saanut kaunotar on PETA-järjestön tuorein kiinnitys jo vuosia kestäneeseen kampanjaan, jossa julkkikset poseeraavat alastomana eri eläinaiheiden puolesta. Tällä kertaa kampanjassa vastustetaan lampaista saatavaa villaa.

Miamin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Joanna Krupa on tehnyt jo useita kampanjoita PETA-järjestölle. Tuoreimmassa kampanjassa Krupa kertoi vangittujen miekkavalaiden ahdingosta ja kehotti kaikkia kouluttamaan itseään sen suhteen, mitä vesieläinpuistot oikeasti tekevät ja nousemaan yhdessä niitä vastaan.

PETA
PETA