83-vuotiaalle Hilleville etsitään ystävää verkossa: ”Kohtelias ja hyväntuulinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat ihmiset ovat löytäneet verkon kautta itselleen uusia ystäviä ja jopa elämänkumppanin, joten bittivirralla on merkitystä myös verkon ulkopuoliseen elämään. Nyt Helsingissä asuvalle 83-vuotiaalle Hilleville etsitään uutta ystävää verkossa.

– Hillevi on puhelias, kohtelias ja hyväntuulinen. Tykkää nauraa ja tykkää koirista. Vanhat suomalaiset elokuvat hän osaa ulkoa ja tunnistaa kaikki näyttelijät vaikka unissaan. Ulkoilulta hän toivoo yleensä ensimmäiseksi mahdollisuutta päästä tupakalle. Kävely ja muu ulkona olo tulee sitten hyvänä kakkosena, verkossa kerrotaan.

– Hillevillä on oma puhelin, jota käyttää suvereenisti, joten ulkoilu-aikataulut ovat helposti sovittavissa. Hän on todella ymmärtäväinen ihminen ja jos joskus ei ulkoilu Sinulle sovikaan, hän ei pahastu siitä, koska hän antaa ihmisille vapauden elää omaa elämäänsä.

Hillevin ystävähakua varten on valjastettu Facebookin lisäksi myös YouTube, jossa hän itse kertoo millaista ystävää olisi hakemassa. Hillevin ystävyydestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen helsinki.manna at gmail.com.