Tässä se on! Kuningas Pähkinän & Setä Tamun uusi single: Ollaan kaikki pinkkejä sisältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen räp-parivaljakko Kuningas Pähkinä & Setä Tamu on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkaisurintamalla, mutta kyse on ollut vain tyynestä myrskyn edellä. Hetki sitten miehet julkaisivat nimittäin uuden kappaleensa Ollaan kaikki pinkkejä sisältä.

Kuningas Pähkinä & Setä Tamu palaavat kappaleella sekä soundillisesti että lyriikoiden teeman osalta juurilleen, sillä uusi tulokas on erittäin potentiaalinen kevään hitti sekä radioaalloille että erityisesti alkavan kevätsesongin afterski-juhliin. Pikkutuhmat lyriikat eivät nimittäin jätä yhtään kuulijaa kylmäksi.

Ollaan kaikki pinkkejä sisältä ei ole Kuningas Pähkinän & Setä Tamun ainoa uusi kappale, sillä valmiina on jo kaksi muutakin uutta kappaletta. Kaksi muuta rallia on niin ikään juuri hetki sitten julkaistu Spotifyssä.