Groupon lopetti – Offerilla diilimarkkinoille Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi taannoin ensimmäisenä mediana, että Groupon jättää Suomen. Nyt Grouponin entiset työntekijät jatkavat yli miljoonan suomalaisen palvelemista paikallisten palveluiden tarjousmarkkinassa, kun uusi yhtiö Offerilla on aloittanut toimintansa samalla alalla.

Yrityksen perustajina ovat Grouponin entinen maajohtaja Risto Juntunen, Mikko Ollikkala ja Aleksi Paavola. Yritys työllistää tällä hetkellä 10 täysipäiväistä työntekijää, joista suurin osa on Grouponin vanhoja työntekijöitä.

– Grouponin liiketoiminnan loppuminen Suomessa tuli meille täytenä yllätyksenä. Meillä oli kuitenkin paljon tyytyväisiä asiakkaita ja partneriyrityksiä. Lisäksi minusta tuntui, että olimme viimein vuosien harjoittelun jälkeen oppineet miten tätä liiketoimintaa tehdään Suomessa, kertoo Offerillan operatiivisena johtajana toimiva Risto Juntunen.

Sivuston kautta kuluttajat voivat ostaa päiväkohtaisesti vaihtuvia tarjouksia. Yrityksen tavoite on vakiinnuttaa paikkansa Suomen suosituimpana tarjousten markkinapaikkana vuoden 2016 aikana. Pidemmän aikavälin tavoitteena on nousta Pohjoismaiden johtavaksi alan toimijaksi vuoden 2018 loppuun mennessä.