Pedofiilin avoin kirje puhuttaa: ”En ole hirviö”

Ohhoh! · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies julkaisi viime syksynä verkossa avoimen pedofiliaa käsittelevän kirjeen. Tennesseessä asuva Todd Nickerson tunnusti kirjeessä olevansa pedofiili, mutta vakuutti, että hän on oppinut elämään kirouksensa kanssa.

Nyt uudelleen some-keskusteluun nousseessa avoimessa kirjeessä käsitellään Nickersonin elämää lähes kaikilla osa-alueilla. Todd kertoi, että hänen lapsuutensa oli rankka, sillä häntä kiusattiin jatkuvasti käsiproteesinsa takia. Nickerson kertoi syntyneensä ilman oikeaa kättään.

Alunperin Salon.com-verkkosivustolla julkaistussa kirjeessä Todd hakee hyväksyntää ja kertoo, että maailmassa on monia hänen kaltaisiaan. Nickerson muistuttaa, että pedofiili ja lasten hyväksikäyttäjä ovat kaksi eri asiaa. Mies kertoi, että hänen halunsa ja mieltymyksensä ovat hänen kontrollissaan. Yhdysvaltalaismies toivoo, että jonain päivänä hänen kaltaisensa ihmiset opitaan hyväksymään.

Mies kehui Virtuous Pedophiles -sivustoa, josta hän on saa tukea silloin, kun hän sitä tarvitsee. Houkutusten kanssa kamppailevat pedofiilit auttavat sivustolla toinen toisiaan. Sivuston tukiryhmä tarjoaa Nickersonin mukaan erinomaista apua haasteiden keskellä.

Miehen kirjoittama avoin kirje on otettu ristiriitaisin tuntemuksin vastaan, sillä aihe on erittäin arkaluonteinen. Yhteiskunnan kanta asiassa on yksi mielinen. Pedofiilien hyväksyminen tai pedofiileihin luottaminen ei tule koskaan menemään lasten turvallisuuden ja suojelemisen edelle.