Disneyn High School Musical -elokuvat saavat jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney Channel -kanavalla alun perin vuonna 2006 esitetty High School Musical -elokuva osoittautui suureksi maailmanlaajuiseksi hitiksi. Koulumaailmaan sijoittuva musikaalielokuva sai pian kaksi jatko-osaa, joista kolmas päätyi myös elokuvateatterilevitykseen.

Nyt Disneyn huippusuositut musikaalielokuvat ovat saamassa neljännen osan, vuosien tauon jälkeen. Parhaillaan työn alla olevassa High School Musical 4 -elokuvassa tullaan näkämään Variety-lehden mukaan täysin uusia näyttelijöitä ja hahmoja.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, ketä musikaalielokuvien neljännen osan päärooleihin on kaavailtu. Alkuperäisissä High School Musical -elokuvissa olivat mukana muun muassa Zac Efton, Vanessa Hudgens ja Ashley Tisdale, jotka ovat sittemmin tehneet nousujohdanteista Hollywood-uraa televisiossa ja elokuvissa.