Disneyn High School Musical -elokuvat saavat jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney Channel -kanavalla alun perin vuonna 2006 esitetty High School Musical -elokuva osoittautui suureksi maailmanlaajuiseksi hitiksi. Koulumaailmaan sijoittuva musikaalielokuva sai pian kaksi jatko-osaa, joista kolmas päätyi myös elokuvateatterilevitykseen.

Nyt Disneyn huippusuositut musikaalielokuvat ovat saamassa neljännen osan, vuosien tauon jälkeen. Parhaillaan työn alla olevassa High School Musical 4 -elokuvassa tullaan näkämään Variety-lehden mukaan täysin uusia näyttelijöitä ja hahmoja.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, ketä musikaalielokuvien neljännen osan päärooleihin on kaavailtu. Alkuperäisissä High School Musical -elokuvissa olivat mukana muun muassa Zac Efton, Vanessa Hudgens ja Ashley Tisdale, jotka ovat sittemmin tehneet nousujohdanteista Hollywood-uraa televisiossa ja elokuvissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat