Beverly Hillsin täydellinen nainen harkitsi itsemurhaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Yolanda Foster, nykyisin Yolanda Hadid, kärsii borreolioosista ja ajoittain tähtönen on ollut jopa vuodepotilaana. Hän on harkinnut itsemurhaa hankalan sairauden takia. Yolanda Hadidilla todettiin vuonna 2012 Lymen tauti.

Nyt 52-vuotias hollantilaissyntyinen kaunotar on kertonut, että hän harkitsi muutama vuosi sitten vakavasti henkensä riistämistä. Hänellä on kolme lasta, 20-vuotias Gigi, 19-vuotias Bella ja 16-vuotias Anwar, jotka pelastivat naisen hengen olemassaolollaan.

– Lapseni olivat ainoa syy jatkaa elämää. Muistan, kuinka odotin heitä koulusta kotiin. Halasin heitä joka päivä ja he antoivat suuresti toivoa elämään. Lapseni olivat suurin syy, miksi halusin taistella tautia vastaan ja sinnitellä hengissä. Oli päiviä, kun en halunnut enää elää. Itsemurha ei kuitenkaan ollu vaihtoehto, kun katselin jälkikasvuani. Silloin on pakko mennä eteenpäin, taistella ja etsiä parannuskeinoa, Yolanda Hadid pohti The Dr. Oz Show’ssa vieraillessaan.

Hän kertoi, että parantumaton tauti ei ole ollut helppo hänen lapsilleenkaan. Esimerkiksi Gigi-tytär on joutunut viemään äitinsä keskellä yötä ensiapuun taudin aiheuttaman aivokalvontulehduksen vuoksi. Lisäksi sairaus vaikutti olennaisesti naisen ja hänen pitkäaikaisen kumppaninsa David Fosterin avioeroon.