Temppuilijat laskivat longboardeilla kuun valossa – upea näky!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko hurjapäisiä temppuilijoita on julkaissut netissä vauhdikkaan videon öisestä stuntistaan. Mutkittelevalla ja mäkisellä tiellä tasapainoilleet longboard-lautailijat näkyivät vain pieniä kiitävinä valopalloina yössä.

Upea stunttivideo on julkaistu muun muassa extremevideoihin erikoistuneella JukinVideo-kanavalla. Valoisassa kuun valossa kiitävät lautailijat ovat kerrassaan jännittävää katseltavaa.

Monet videon nähneistä ovat kuitenkin kyseenalaistaneet tempun aitouden. Asiantuntijoiden mukaan videota muokatessa on saatettu käyttää suodatinta, joka saa päivänvalon näyttämään öiseltä kuunvalolta. On sanomattakin selvää, että pimeässä suoritettu temppu olisi hengenvaarallinen. Toistaiseksi tempun aitoutta ei ole kyetty varmistamaan.