Hollywoodin yllätyspari: John Mayer iski Jenson Buttonin ex-vaimon!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tarkkasilmäiset paparazzit ovat bonganneet Länsi-Hollywoodin iltaelämästä yllättävän pariskunnan. Muusikko John Mayer oli nimittäin viettämässä romanttista iltaa Jessica Michibatan kanssa The Nice Guy -ravintolassa. Illallisesta nauttinut pariskunta näytti viihtyvän toistensa seurassa ja pari poistui ravintolasta yhdessä.

Naistenmiehen maineen omaavalla Mayerilla oli vieno hymy kasvoillaan ja se viittasi siihen, että parilla oli ollut onnistunut ilta.

Daily Mail -lehden mukaan formulatähti Jenson Button ja hänen vaimonsa Jessica Michibata aiheuttivat kohun ilmoittamalla joulukuussa, että he aikoivat erota vuoden kestäneen avioliiton jälkeen. Monien maailmankuulujen tähtösten tavoin myös Jessica näyttäisi nyt langenneen Casanovana tunnetun John Mayerin viettelykselle.

Splash
Splash
Splash
Splash