Kaksosvauvoilla on vain yksi tutti – riitahan siitä tuli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sisarukset riitelevät ja kinastelevat keskenään mitä pienimmistä asioista. Sisarukset osaavat myös lapsina olla todella mustasukkaisia toisilleen. Joskus mustasukkaisuus voi koskea toisen saamia kiinnostavampia leluja ja joskus vaikkapa vanhempien lohduttavaa syliä, joka on tarpeen hetkellä varattu.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa pienille kaksosvauvoille on tullut riitaa. Kaksostytöt istuvat lattialla vierekkäin. Heillä on vain yksi tutti, jonka kumpikin vauva haluaa. Vauvat ottavat vuorotellen tutin toistensa suusta pois, jolloin ilman tuttia jäänyt vauva alkaa aina itkemään.

Jo pienestä iästään huolimatta kaksoset ovat oppineet olemaan mustasukkaisia siitä mitä toisella on. Lelujen aiheuttamat kinastelut voivat saattaa vanhemmat vielä jonain päivänä pulaan jos kaksoset eivät opi jakamaan saamiaan tavaroita.