Pikkupoika sulkeutui huoneeseen talkkipurkin kanssa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset kiinnostuvat pienenä erilaisista materiaaleista ja kaikesta mitä he pystyvät itse tekemään. Tämän vuoksi sotkeminen onkin usein hauskin leikki kaikista, koska siinä lapsi saa aikaan jotain konkreettista levittäessään käsillään esimerkiksi kukkamultaa pitkin huonekaluja ja mattoja.

Videolla nähdään hauska tilanne, kun äiti on saanut poikansa kiinni erikoisen leikin keskeltä. Taapero luulee olevansa yksin ja kaataa lähes kokonaisen purkillisen vauvantalkkia alusvaatteidensa sisään ja matolle.

Äiti kuvaa vieressä hiljaa kun lapsi levittää talkkia huoneen kokolattiamatolle. Lapsi alkaa juuri hieromaan omaan vatsaansa kun hän huomaa sivusta leikkejä seuraavan äidin. Poikaa alkoi ilmeisesti nolottamaan, koska hän käskytti heti äidin pois huoneesta.