Skyr-rahkan lusikka addiktoi – kykenetkö olemaan naksuttelematta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Islantilainen Skyr on valloittanut muutamassa vuodessa myös suomalaisten sydämet huolimatta sen makeutukseen käytetyistä lisäaineista. Pakkauksilla on usein suuri merkitys tuotteen brändäyksessä, ja Skyr-pakkaukset tunnetaan niiden mukana tulevasta valkoisesta muovilusikasta.

Pystytkö syömään Skyriä lusikkaa naksuttelematta?

  Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Kätevä pinikokoinen muovilusikka tunnetaan Skyr-käyttäjien keskuudessa erityisesti siitä, että se naksahtaa mukavasti kokoon taitettaessa. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa käydään keskustelua siitä kuinka moni on jäänyt koukkuun lusikan naksutteluun Skyr-tuotteiden syömisen yhteydessä. Keskustelujen perusteella todella moni naksauttelee joko syömisen aikana tai sen jälkeen.