Bella Thorne rannalla – esitteli auliisti rantakuntoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Bella Thorne on tullut tunnetuksi näyttelijänä, laulajana ja mallina. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintyä jo yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa, ja parhaiten hänet tunnetaan Disneyn Shake It Up -sarjasta. Viime aikoina hän on poseerannut innokkaasti myös paparazzikuvissa.

Nyt nuori kaunotar nähdään Malibun Zuma-rannalla ikuistetuissa otoksissa, joissa hän esittelee rantakuntoaan auliisti paikalle sattuneelle paparazzille. Ainakaan Bella ei yrittänyt päästä pois kameran edestä.

18-vuotias Bella Thorne nousi taannoin otsikoihin julkaisemalla yhteiskuvia Pamela Andersonin pojan Brandonin kanssa. Bella ja Brandon ovat molemmat jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia toisistaan ja vaikuttaisi siltä, että pari deittailee. Brandon Lee on Pamela Andersonin ja Mötley Cruen jäsenen Tommy Leen poika.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash