Facebook-reaktiot voi nyt räätälöidä – haluaisitko Trumpin ilmeet käyttöön?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Facebook laajensi hiljattain tykkää-nappinsa toimintoja merkittävästi erilaisilla kuvakkeilla, joiden avulla ihmiset pystyvät reagoimaan ystäviensä tilapäivityksiin tykkäämisen sijaan myös tunteila. Facebook on asentanut tunteille omat kuvakkeet, joita käyttäjät pystyvät nyt myös muuttamaan.

Reactionpacks.com-sivuston kautta Facebook-käyttäjät pystyvät vaihtamaan omat reaktiokuvakkeensa uusiin. Sivusto tarjoaa muutamia valittavissa olevia valmiita paketteja, joissa on täysin uudet kuvat tykkäämiselle ja tunteille rakkaus, wow, surullinen, vihainen ja huvittunut.

Kuvakkeissa on sekä piirrettyjä hahmoja että ihmisiä. Jos jokin paketeista ei miellytä, kuvakepaketin pystyy räätälöimään myös itse haluamillaan kuvilla ja lataamaan sivustolle, josta sen saa ottaa käyttöönsä. Uusien kuvakkeiden avulla pystyy tekemään omasta Facebookin käyttämisestä jälleen hieman hauskempaa.