Äiti piilotti lapsensa matkalaukkuun – halusi säästää lentolipuissa?

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Istanbulista Pariisiin matkanneella lennolla on koettu järkyttäviä hetkiä, kun lentokoneen takaosassa olevasta laukusta löytyi lapsi. Käsimatkatavaralaukkuun aseteltu pienokainen oli alkanut itkeä matkan aikana ja eräs matkustajista huomasi laukun liikkuvan.

Laukun omistaja yritti avata laukun huomaamattomasti, mutta hänen vieressään istuva matkustaja näki laukun sisälle. Kanssamatkustaja järkyttyi nähdessään taaperon ja hän kutsui lentohenkilökunnan paikalle. Planet.fr-sivuston mukaan lapsen on arveltu olevan noin kaksivuotias.

Olosuhteisiin nähden pienokainen voi hyvin. Tapaus järkytti henkilökunnan lisäksi matkustajia. Perheenäitiä ja lasta oli kentällä vastassa viranomaiset. Toistaiseksi ei ole paljastunut, miksi perheenäiti oli piilottanut lapsensa matkalaukkuunsa. Lentoyhtiö epäilee, että matkustaja halusi säästää matkustuskustannuksissa.