Japanilaispoika epäonnistui kerran, toisen ja kolmannen – sitten kaverit tekivät jotain upeaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sitkeys, sisu ja muiden kannustaminen ovat ominaisuuksia, joita ihmisissä usein arvostetaan poikkeuksellisen paljon. Kaikilla ihmisillä näitä ominaisuuksia ei ole, mutta joskus ystävät voivat vaikuttaa niiden syntyyn. Nyt näistä kaikista nähdään upea esimerkki Japanista.

Verkossa on julkaistu video japanilaisesta pikkupojasta, joka yritti hypätä pukin yli yleisön edessä. Tilanne varmasti jännitti jo ennakkoon, eikä suorituksesta tuntunut tulevan mitään. Ensin poika epäonnistui useasti ja pyyhki kyyneleitään.

Epäonnistumisten jälkeen pojan kaverit päättivät saapua lavalle kannustamaan poikaa upeaan suoritukseen. Sen jälkeen onnistunut hyppy tuo katsojalle ilon kyyneleet silmiin.

This little lad just can't get over – until his friends get involved…

Julkaissut Sun Video 3. maaliskuuta 2016

Katso video tästä.