Matkustaja sai samppanjakorkin silmäänsä – jättiristeilijä palasi satamaan

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailman kahdeksanneksi suurimman risteilyaluksen matka Karibialle on keskeytynyt laivalla sattuneen onnettomuuden vuoksi. Fort Lauderdalen satamasta Meksikoa kohti lipunut alus palasi takaisin satamaan, sillä yksi matkustajista oli saanut lentävästä samppanjakorkista silmäänsä.

Sun-Sentinel -lehden mukaan laivalääkäri arvioi 33-vuotiaan naismatkustajan loukkaantumisen sen verran vakavaksi, että potilas tarvitsi sairaalahoitoa. Pelastuslaitos nouti matkustajan laivasta sataman kupeessa ja potilas kiidätettiin Miamissa sijaitsevalle silmäklinikalle saamaan hoitoa.

Tapauksen johdosta laivan lähtö viivästyi tunneilla. Onnettomuuden vuoksi potilaan matka Karibialle peruuntui. Epäonnisen naismatkustajan kohtalo on harmittanut miehistöä ja matkustajia. Royal Caribbeanin edustajan mukaan vastaavia vaaratilanteita sattuu laivassa usein ja hänestä on sääli, että matkustajan loma päättyi ennen kuin se ehti alkaakaan.