Pähkähullusta rakennuspurkajasta nettihitti – henki hiuskarvan varassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa kaukomaissa työturvallisuus on täysin tuntematon käsite, kuten muun muassa Arman Alizadin taannoisesta laivanpurkajat-jaksosta saatiin huomata. Tällä viikolla verkossa on muodostunut jättihitiksi video, jossa nähdään rakennuspurkaja vastaavissa olosuhteissa.

Videolla mies purkaa pelkällä lekalla taloa, jonka purettavan seinän päällä hän itse seisoo. Ja tietnkin ilman minkäänlaisia turvavarusteita. Yksikin virheliike, väärästä paikasta irtoava tiili tai tasapainon herpaantuminen johtavat lähes varmasti kuolemaan. Tämän miehen ammattiin tuskin yksikään vakuutusyhtiö myöntää minkäänlaisia vakuutuksia.

بالنسبة لي لو اشتغل في مكانه ضربتبن ثلاث وسأكون في الأسفل ???

Julkaissut ‎مقاطع فيديو منوعة رائعة‎ 6. maaliskuuta 2016