Karmaiseva kauneustrendi – eläviä skorpioneja liimataan kynsiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eteläamerikkalaisissa kynsisalongeissa vierailleet asiakkaat ovat hurahtaneet erikoiseen kynsitrendiin. Tappavan myrkyllisten skorpionien liimaaminen kynsiin on tämän hetken kuumin juttu etenkin Meksikossa.

Daily Mail -lehden mukaan trendin luojana pidetään kynsiteknikkona työskentelevää Rocio Vidalesia, joka aloitti villityksen osittain vitsinä. Hän liimasi muutaman asiakkaansa kynteen skorpionin ja peitti sen geelillä. Asiakkaat olivat erikoisiin kynsiinsä niin tyytyväisiä, että pian Vidalesin vastaanotolle alkoi tulvia asiakkaita, jotka halusivat skorpionikynnet.

Vidalesin kynsisalonkiin on tullut asiakkaita Pohjois-Amerikasta asti. Lääkärit ovat pitäneet trendiä vaarallisena, sillä skorpionit ovat myrkyllisiä vielä kuolemansa jälkeenkin. Siitä huolimatta monet naisista ovat ottaneet riskin voidakseen esitellä vaarallisen näköisiä kynsiään. Uskaltaisitko sinä ottaa skorpioneja kynsiisi?