Mies kieltäytyi kotitöistä naistenpäivänä – vaimo repi kivekset irti

Ohhoh! · Annika Kela

Romanialaisnainen on pidätetty epäiltynä aviomiehensä törkeästä pahoinpitelystä. Vasluissa asuva Marinela Benea oli ajautunut väkivaltaiseen riitaan aviomiehensä Ionel Popan kanssa ja sen seurauksena vaimo oli tarttunut kynsineen miehensä kiveksiin.

Daily Mail -lehden mukaan vaimo oli silponut miehensä jalkoväliä ja repinyt vasemman puoleisen kiveksen irti. Pariskunnan verinen riita oli saanut alkunsa siitä, kun mies kieltäytyi tekemästä kotitöitä kansainvälisenä naistenpäivänä. Benean mukaan mies oli mennyt töiden jälkeen juomaan alkoholia kavereidensa kanssa ja hän oli palannut kotiinsa humalassa.

Pariskunnan välille syntyi riita ja tilanne riistäytyi käsistä. Pari on ollut naimisissa 15 vuotta ja heillä on 15-vuotias poika. Lääkäreiden mukaan Popa tulee selviämään, mutta hän kärsii vakavista vammoista. Viranomaiset kertoivat, että Marinela on tunnustanut rikoksensa eikä hän vaikuta katuvan karmeaa tekoaan.