Iron Maidenin Boeing 747 pahasti vaurioitunut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iron Maiden -yhtyeen yksityiskone Ed Force One on vaurioitunut pahasti lentokentällä Santiagossa, Chilessä. Yhtyeen käytössä maailmankiertueella oleva Boeing 747-400 kärsi vaurioita lentokentällä tapahtuneessa törmäyksessä.

Kuva: Iron Maiden
Kuva: Iron Maiden
Lukijan kuva
Lukijan kuva

Ed Force One kärsi pahoja vaurioita, kun lentokoneiden tankkaamiseen käytettävä ajoneuvo törmäsi vielä tuntemattomasta syystä sen kahteen moottoriin tuhoisin seurauksin. Alustavien epäilyjen mukaan ajoneuvon ohjausjärjestelmä hajosi ja ajoneuvosta tuli ohjauskyvytön. Lentokoneen vaurioitumisen lisäksi kaksi lentokentän henkilökuntaan kuulunutta loukkaantui ja heidät kiidätettiin sairaalaan.

Lentokonetta oltiin onnettomuuden sattuessa tankkaamassa, jotta yhtye olisi päässyt lentämään sillä Andien vuoriston yli Cordobaan seuraavaan konserttiin. Odottamattomasta käänteestä huolimatta yhtye jatkaa kiertuettaan normaalisti, joten huominen ja tiistain konsertti järjestetään Argentiinassa normaalisti.